Aktuellt datum och tid: 31 maj 2020, 18:15
Skapa en ny trådBesvara
Författare Meddelande
InläggPostat: 10 aug 2015, 14:16 
Stab
Stab
Användarvisningsbild

Blev medlem: 15 dec 2012, 19:46
Inlägg: 490
Ort: Göteborg
Skype: ralf.kristensson
När du pratar, så vi lyssnar vi, och när vi hörde att Battlefield samhället ville ha en ny natt karta, så vi bestämde vi för att göra denna idé till verklighet. Det kommer att komma i Battlefield 4 ™ Night Operations, Kommer i september.
Watch on youtube.com


Zavod: Graveyard Shift

Vi insåg snabbt att det var mer att göra än att bara göra en ganska karta. Det skulle behöva har en ny ljudlandskap, förstörbara ljus, och en annan sorts spel. Detta ledde till oss att fokusera på skapandet av Zavod: Graveyard Shift, baserat på Zavod 311, en ny karta som för med sig flera förbättringar och tweaks för att möjliggöra mer smygande och taktisk gameplay.

Vi rörde saker som passiv / aktiv observation att göra det lättare att flankera motståndaren. Vi har förbättrat ljudsystemet så att du kan precisera om dessa fotspår kommer ifrån. Dessutom har vi också gett prylar och verktyg i natten en förbättring pass för att göra dem glänsa i mörker (men mindre under dagen).
Bild

MER GunMaster

Zavod: Graveyard Shift stöder vanliga spellägen: Conquest, Rush, Team Deathmatch, Obliteration, Dominans och Gun master. När du spelar Gun master (som spelar mycket olika på natten), insåg vi att det skulle vara coolt att ha en andra, ännu mörkare layout - en med en speciell nya vapen förinställning speciellt anpassade för natten. Så vi gjorde en - det är första gången vi skapat en sekundär layout till en karta för varje spelläge.

DET ÄR INTE ALLA NIGHT

Medan fokus i denna utgåva har varit natt gameplay, har vi flera andra förbättringar och nya funktioner samt. Det finns en ny publik server team balanse, vissa vapen tweaks, och ytterligare netcode förbättringar.

Du måste anpassa sig för att överleva här, och vi hoppas att du gillar det så mycket som vi gör!

Håll ögonen öppna så vi kommer att rulla ut mer information om Battlefield 4 mörkerflygning snart.

Vi ses på slagfältet!


Upp
OfflineProfil
Svara med citat
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Skapa en ny trådBesvara


Vilka är online


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Hoppa till:  
cron